Olimme koko perhe siis vatsataudissa, pienimmästä alkaen.. Ja eikös se mennyt niin että sain itse sen viimeisenä, kun olin valvonut koko edellisen yön hoitaen lasta. Oli siis jo voimat ihan loppu siinä vaiheessa kun tauti alkoi. Menemättä yksityiskohtiin sen enempää; kamala tauti ja ärsyttävä kun tarttuu kaikkiin sitten kun tulee..

Masuvauvasta kerkesin jo vähän huolestua, oli niin kamala olo itselläni ja tajukin jossain vaiheessa lähdössä. Mietin, että saako vauva yhtää nestettä siitä vähästä mitä sain pysymään sisälläni..? No kyllä kai se on niin, että saa. Minä se vaan kärsin sitten kaksin verroin. Tänä aamuna suolisto on sen verran rauhoittunut, että dopplerillakin kuului jotain muuta kuin suolistomörinää. Eli sydänäänet ne siellä jumpsutti vahvasti:-) Maha on ulkoisesti pienentynyt mikä on aika huvittavaa. Mutta tuntuu että posketkin on ihan lommolla, joten taisi lähteä ylimääräiset turvotukset ainakin taudin mukana...

Olo on edelleen aika väsynyt ja vetämätön, mutta nälkä olis koko ajan, ihan hyvä merkki siis. Huomenna pitäisi jaksa mennä taas töihin.