Jaahas, tästä se sitten lähtee; tänään ensimmäinen sairaslomapäivä liitoskipujen sekä selkäkipujen takia:-( Eilen vaan istuminen töissä ei enää onnistunut missään asennossa. Ja tänään sitten selkä kipeä sen takia, että istuin "väärissä "asennoissa eilen..

Täällä ihmetellään, että mikä tanssija tai jalkapalloilija tuolla mahassa oikeen mahtaa kasvaa; potkut näkyvät ihan selvästi vaikka istuisi monen metrin päässä musta! Ja mahaan sattuu aika tavalla kun vaavi päättää aloittaa jumpan. No ihan kiva kyllä näin kuin että pitäis olla huolissaan liikkeiden vähyydestä.

Tällä viikolla olen nukkunut tosi huonosti, osin liitoskipujen takia, mutta suurelta osin vanhan tuttuni takia; suonenvedot ovat alkaneet:-(

Sanoin jo eilen työkavereille etten tule huomenna töihin. Onneksi kommentit oli tyyliin "aika kauan jaksoitkin ilman poissaoloja", meillä kun on töissä ihan täys kaaos kun niin vähän väkeä.... Mutta yritän pitää mielessäni, ettei siitä tarvitse silti potea huonoa omaatuntoa kun olen poissa, se on vaan mun ja vauvan etujen ajattelemista nyt - on vaan aika vaikeaa pitää tuo ajatus kirkkaana koko ajan..