Vauva on aika rauhallinen (nukkuu paljon?), mutta sitten kun päättää aloittaa jumpan niin sen kyllä tuntee! Heart Maha kasvaa ja s-kokoiset mammavaatteet alkavat jäädä pieneksi.

Tukivyö on ollut käytössä joka päivä, mutta on alakunut tuntua, että se tekee istuessa supistuksia.. Ajattelin pitää sitä esim. joka toinen päivä ensi viikolla, ja katsoa miten vaikuttaa asiaan.

Esimies tilasi työterveyden suosituksesta mulle uudenlaisen satulatuolinkin jo, mutta se tulee vasta viikon päästä aikaisintaan. Kyllä tämä tästä, päivä kerrallaan ja toivoen, että liitoskivut ei ainakaan pahene.

Kävin tosiaan työterveyshoitajan kanssa juttelemassa tilanteestani ja työkyvystäni. Hän totesi, että on tietenkin rityksen edun mukaista pitää mut tössä mahdollisimman pitkään eli kirjoitti suosituksen siitä satulatuolista sekä viimeisenä keinona jumppapallosta työtuolina. Hemoglobiini mitattiin samalla käynnillä, olin kuulemma kalpean ja väsyneen näköinen. Se asian kanssa ongelmat siis jatkuu; ei vaan ota noustakseen, arvo oli 104. Lisäksi näytteessä oli jotain häikkää punasolujen koossa (?), joten en saa tarpeeksi happea..no ilmankos vähän huimaa välillä!