Ihana ilma! Ajatukset jo seikkailevat kesään.. Olen töissä ilmoittanut aloittavani äitiysloman reilusti heinäkuun puolella kun se virallisesti alkaa, mutta pomoni kyllä tietää etten tule olemaan niin pitkään oikeasti töissä. Lasten hoitotäti piti viime vuonna juhannuksesta 5 viikkoa eteenpän lomansa, joten vähän tuo hoitoasia mietityttää. Siis olen luultavasti kotona kyllä, mutta luultavasti aika raihnainen. Ja eihän se kotona olo ole edes ihan varmaa..

Äitiyspakkausta pääsi hypistelemään viikonlopun Lapsi -messuilla, ja oli aika eri sävyisiä ne vaatteet kun netinssä olevissa kuvissa, joita olin sitä enne katsellut. Varsinkin toppapuku ja makuupussi. Mutta oli ne silti kivoja, joten siinä sinetöityi päätös ottaa pakkaus. 
Kävin toissapäivänä vaalla ja painoa on tullut nyt noin 10 kiloa lähtöpainosta... Huomenna on neuvola, joten katsotaan mitkä huudot saan painon noususta. Ja todellakin syynä on siis se, että suklaa on maistunut pääsiäisenä liiankin hyvin! Mahanympärys on jo huimat 98 cm.

Hankintoja olen nyt alkanut miettimään, toisin sähköinen rintapumppu taitaa olla ainoa jotai ihan oikeasti tarvitaan, kakki muu on vaan mun pään sisäisiä tarpeita.. Meillä on kolme kantoliinaa jo kaapissa, enkä silti tunne mitään huonoa omaatuntoa nyt uusia katsellessani:-P Ajattelin ottaa tällä kertaa trikooliinan jo synnytyslaitokselle mukaan, oli viimeeksi niin kurjaa kantaa lasta sylissä/käsillä kun oli itekin ihan voimaton.

Huomenna on neuvola, saanen tällä kertaa sieltä mukaani Kelan paperit. Vihaan niiden täyttämistä...mutta eiköhän tuo mene jo aika rutiinilla, toisaalta. Paperit kyllä lähtee postiin niin viime tipassa kun mahdollista, jotta saan sen 2009 pakkauksen:- D

Ollaan nyt loman aikana käyty M:n kanssa nimikeskustelua, ja vaikeaa on, jälleen, löytää sellasta, joka oikeasti on kummankin mielestä kiva. No onneksi on vielä runsaasti aikaa miettiä...

Pitäisi ruveta tosissaan suunnittelemaan pihan rakentamista ja valaistusta (meillä siis uusi talo ja rakentamaton piha, jotta sen saisi edes johonkin kuntoon enne syksyä. Selkä vaan vihoittelee heti kun tartun lapionvarteen.. Ja työnjohtajana ei aina ole niin kivaa.